Meh Jengah Meh

Sahabat ^__*

Santai Iklan

Thursday, 14 June 2012

KEDAI MAKAN YANG OWHSOMMMMM!!!!!

Assalammualaikum Salam Sejahtera

Makanan... takkan lari dalam kehidupan kita
Makan untuk hidup, tapi ade juga hidupnya hanya untuk makan
pelik tapi itulah hakikatnya

Malaysia, tipu kalau kita kate tak banyak makanannya
Macam2 ade..

Semalam aku bersyukur dapat rezeki
tak lain tak bukan mesti la makan FREE
 hai benda tak sedap pun jadi sedap kalo free

tapi kalo yang sedap bertambah2 sedap la kan
huhu.. tgh berkira2 sape la nak belanja aku makan lagi pasni
mudah2an rezeki korang yang belanja aku makan bertambah2

aku dapt makan FREE pun sebab alahai seciput je tolong org
p tolong start enjin kreta org yg batery kretanya 'kong'
tu jer
xde la susah mane

Terima Kasih tak terhingga di ucapkan kepada hamba Allah yang sudi membelanja
sok lusa mane tau Allah limpahkan rezeki berganda kpd beliau
kita pun kalo dalam seharian perlu juga skali skala ade konsep menghulur
tak kira la makan minum apetah lagi bantuan keringat dan buah fikiran

mudah-mudahan rezeki yang Allah beri kat kita selama ni bertambah berkat
takde la diguna pakai sorang2
bukankah Allah berikan rezeki untuk menguji keimanan kita kepadaNYA

fikir2kan selamat beramal

sebelum tu jom santai2 jengah makanan ni
korang pasti terliur




LOKASI : SACC MALL Shah Alam
KEDAI : NOODLE STATION


Konsep yang ditunjukkan berasaskan mee
selain mee ade juga makan lain yang bole dirase








ni konsep ape erk... janji korang suke



MAKAN

 nasi goreng tomyam (hot n spicy)


  nasi goreng udang


 mee goreng special


 mee tomyam


 mee sup




 MINUMAN

 orange blanded




manggo blanded


cappucino


n opcoz air suam


sekali sekala boleh la try makanan seperti ni
tapi kalau kaya hari2 pun tak kesah
hehe..

selamat mencuba






terima kasih sudi jengah membaca,,,,
jumpa lagi yer

3 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sedap nye 'mee sup' tu..

*lari laju2 langgar tong sampah

HAFIZ MALEK said...

hahahaha... sedap ker erk...
aku pun xtau.. makan nasi goreng tomyam tu jer... :p

FARAH deeb said...

Ade satu branch dia kat Platinum Walk tapi tanah masuk sebab ingatkan cina punye hehe... Nanti nak terailah jugak! (Bile ade orang nak blanje haha)
My latest Entry :)
Finally- Baiti Jannati siap sudah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...