Meh Jengah Meh

Sahabat ^__*

Santai Iklan

Thursday, 14 June 2012

BERKELAH DI LOST WORLD TAMBUN

Assalammualaikum Salam Sejahtera

hai korang semua, hari ni nak cite pasal riadah skit.
berkelah bersama keluarga tercinta
best gak skali skala kita luangkan masa bersama
selain menyihatkan badan kita dapat mengeratkan silaturrahim sesama insan

lokasi menarik adalah di PERAK
tak lain tak bukan LOST WORLD TAMBUN
ape yang menarik sangat di Lost World Tambun ni???

jom kite jengah gambar2 yang ade
di setiap gambar ade lagunyer...





 Here I'm


setiap yang masuk ade tag special dari LWT (ade cip dlm tag ni)
 untuk pengetahuan kite boleh masuk seluruh kawasan ni
main ape sahaja sukan air. tak perlu ade bayaran lebih :)


my lovely family


 sesampai je sane trus pasang khemah

  
sumbat barang2 dalam khemah
nak salin baju pun senang dlm ni


 antara pemandangan kat sane


 my lovely anak sedara... xpernah jumpe kura2 besar.. (patung je tau ni)



 jelas terpancar kegembiraan anak sedara yg paling senior ni


map LWT besar tak besar la

 
 dah setle mandi kite kluar


 yang bestnye ade HOT SPRING SPA kat sini


pemandangan dari luar





tak salah kalau sekali sekala kita keluarkan duit tuk beriadah bersama keluarga. tak salah kalau kita sama2 berhimpun untuk berkongsi rasa cerita dan tak salah kalau kita mengeratkan silaturrahim sesama keluarga


Alhamdulillah



terima kasih sudi jengah membaca,,,,
jumpa lagi yer


2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tapi SALAH sbb x ajk aku!!!

HAFIZ MALEK said...

bukan taknak ajak...
nanti bole banjir bila gajah berenang,.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...