Meh Jengah Meh

Sahabat ^__*

Santai Iklan

Thursday, 17 May 2012

Meh korang mencoklatkan profile pic fb

Assalam
Bertemu lagi hari ni korang...
Nak tanye skit..
Korang perasan x facebook kawan2 kite banyak dah tukar profile pic jadi warna coklat?
Tau tak sebab ape banyak dah yang tukar sebab dan musababnyer...


Ni antara profile pic coklat yang korang perasan... kalo perasan la erk...


      


Haaa ni dia sebabnya...
Korang yang duk atas dunia ni tau tak kewujudan negara PALESTINE. Tau tak yang depa ditindas dengan teruknya dibumi sendiri atas kekejaman REJIM YAHUDI LAKNATULLAH..

Tahanan palestin teruk disiksa sehingga tak dapat hak2 sebagai tahanan sehingga diorang mogok lapar berbulan lamanya... ade yang dari gemuk sihat walafiat jadi kurus kering tanda protes atas REJIM YAHUDI yang melakukan penderaan terhadap tawanan palestine
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`

      

ni link if nak tau crite ape yg berlaku dibumi ambia'. Tanah para shuhada yang kian diratah YAHUDI LAKNATULLAH..

dan dengan sokongan padu facebooker kepada tahanan, tekanan dan tentangan terhadap  yahudi oleh dunia..Alhamdulillah dengan izin Allah, tahanan palestine berjaya... walaupun berjaya, tapi Palestin belum merdeka sepenuhnya. Teruskan usaha kita. doakan PALESTINE bebas dan merdeka dari jajahan YAHUDI LAKNATULLAH dan kafir. Moga Islam kembali menyinar seindah zaman Khalifah.

Amin

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2012/05/2012514153120630951.html

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

baru perasan..owhhh ni laa sebb nye ek??

HAFIZ MALEK said...

Ahmad : ni la sebabnya ramai yg ubah jadi coklat... anda bila lagi???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...