Meh Jengah Meh

Sahabat ^__*

Santai Iklan

Sunday, 27 May 2012

Mane Mungkin Gajah Duduk

eh korang...
meh rapat2 skit.. 
nak cakap kuat2 xde suara
meh sini nak cerita...
haaa yang belakang tu meh mai ke depan
duk depan ni baru clear
kang x dengar kang jangan suh ulang balikkkk
haaa yang gadis comey tu amboi senyum meleret
opsss dah dimilik orang...melepasssssssssssss...
(amboi gatai naaa)

ehem2....grrrrrrr
dahaga la plak
milo ais power satu....
ngidam plak time2 nak cerita ni

eh nak cerita ape erk tadi
owh pasal GAJAH
actually korang ni pernah tgk GAJAH ker x?
ker kenal macam2 tu je tgk kat tv

sape pernah tengok GAJAH kat zoo
angkat ketiak.... eh silap angkat tangan...
fuhhhh oksigennnn....
nak pengsan woooo...

yes aku perna tgk GAJAH kat zoo
tapi tgk tajuk entry ni
mungkin ker GAJAH boleh duduk
cube korang bayangkan GAJAH duduk macam manusia
hei mane mungkin
tapi mungkin jugak GAJAH sarkas

tapi ni la buktinyer
GAJAH memang boleh duduk
cantekkkkkkkkk punye duduk


































 kain pelekat GAJAH DUDUK



hahaha...
sebenarnya nak bagi tau baru dapat kain pelekat
ni semua gara2 berjumpa sepupu yang baru balik dari JAKARTA
beliau baru selesai menghadiri konferensi disana
alhamdulillah dapat rezeki kain pelekat
thanks x terhingga


beliau berbaju merah (fathen suriati) bersama keluarga (mak n pak sedara) juga kawannya
di Indonesia



rupernye die pun ade blog
kalo minat klik BLOG beliau





3 comments:

fsj said...

ahahahhahaha percaye laa apis! gajoh ni buleh duduk tau!!! LOL! dah try belum sarung? muat tak? rasenye bukan saiz gajah tu , sepatutnye muat, hahaha :p

HAFIZ MALEK said...

mane boleh sarung lagi...
fresh kot...
simpan dlu leklok
thankss :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kelas ko senah...duduk kate ko!!!!

*aku duduk x mo plk amek gmbar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...