Meh Jengah Meh

Sahabat ^__*

Santai Iklan

Tuesday, 22 May 2012

Jadi Pak Ustaz Terjun

21 Mei 2012

nak dijadikan cerita
semalam merupakan hari NUKLEAR NEGARA 2012
so ade conferens yang diadakan di TNB Resarch, Bangi
Nama conferens tu NUSTEC berlangsung selama 3 hari
dari 21-23 Mei 2012


Kawan aku ni dilantik untuk menjadi Pengacara Majlis
Pojie dan Huda yang buat julung kalinya jadi MC
memang meletop TEBABOMMMM la performance diorang
Macam bom atom Hiroshima Nagasaki

untung la pasni xyah cari MC dah

So, untuk rehearsal diorang, aku follow la hari Jumaat lepas
Kami bertiga sampai di TNB Research
Saje jalan2 tengok tempat orang

Tapi masa rehearsal tu xde sape yang ditugaskan membaca doa


last2 aku la jadi pak ustaz
ustaz terjun
Semalam semua orang ingat aku staf TNB Research

Lelaki A: awak ustaz kat sini ker? Staf TNB Reserach?
aku: tak la.. sy student UiTM. (senyum)
Lelaki A: owh igt awak staf sini..

Lelaki B: Awak staf TNB Research ker...
aku : Tak, sy student UiTM
Lelaki B : Owh sy mati2 igt awak staff sini. Sy bgtau semua org awak staff sini. Just baca doa jer.
                 yang pakai baju songkok, naju melayu tu......
aku : (senyum)

muke aku ni dah tua sangat ker
Cute n hensem lagi kot... gile perasan*

Harap2 doa diorang termakbul hendaknya tuk aku

memang fokus aku tuk jadi Researcher pasni insyaAllah


So kat bawah ni gamba aku yang meletop tu
dah uper pengantin pon ade



2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

faktor usia dh ni...

HAFIZ MALEK said...

hellooooooo... ko tu fahrin.. ramai peminat uols.... ade secret admire lagi... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...